Vanzare Casa/Vila 5 camere Bucov

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Casa/Vila
Tip Specific:Casa
Pret:100.000 €
Camere:5
Bai:3
Suprafata Utila:160 mp
Suprafata Teren:350 mp
An constructie:2008

Descrierea Proprietatii

Agentia imobiliara ALLIMOB va ofera spre vanzare casa 5 camere in Bucov, avand ca vecinatati: gradina Zoologica Bucov, case-vile, statii mijloace de transport in comun, restaurante, etc.
Amplasata pe un teren cu o suprafata de 350 mp, casa este contruita cu un regim de inaltime de P + M in anul 2008, cu o structura din beton si fier precum si zidarie realizata din BCA.
Cu o compartimentare decomandata si o suprafata utila de 160 mp casa dispune de: 4 dormitoare, 3 bai, bucatarie, living si doua terase.
Tamplaria este din aluminu, usile interioare sunt din MDF, usa intrare este din metal. Confortul termic este dat de catre centrala termica proprie si caloriferele din fier, precum si al termoizolatiilor exterioare ( polistiren de 10 cm ) cat si interioare ( vata minerala de 10 cm ).
Finisaje: gresie si faianta in bai si bucatarie, peretii sunt gletuitisi dati cu vopsea lavabila, parchet laminat de 12 mm. Accesul la etaj se realizeaza cu ajutorul unei scari din beton placata cu granit. Acoperisul este din tabla Lindab.
Pretul de vanzare este de 100000 euro.

Rezidential
Nu
Strazi asfaltate
Curent electric, Telefon, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Centrala proprie, Calorifere
Aer Conditionat
Cablu, Wireless
Buna
Celulare
Metal
Aluminiu
Parchet, Gresie
Vopsea Lavabila, Faianta
Exterior, Interior
Terasa, Camara
Nemobilat
Gaze, Apa
Scara interioara
Interfon, Curte interioara
Transport public, Parc, Padure, Farmacie