Vanzare Apartament 3 camere Central

Tip Oferta:Vanzare
Tip Imobil:Apartament
Pret:145.000 €
Amplasament:In bloc
Etaj:8
Camere:3
Bai:1
Suprafata Utila:98 mp
Confort:Lux

Descrierea Proprietatii

Agentia ALLIMOB va ofera spre vanzare un apartament de lux situat intr- zona centrala.
Apartamentul este incadrat intr-un proiect modern si cu o constructie recenta, 2018. Structura blocului este de tip S+P+8, blocul fiind parte dintr-un complex rezidential cu 2 cladiri.
Cu o amplasare ideala, supraveghere video 24/7, respectiv paza, poate fi locuinta ideala pentru o familie sau pentru o investitie.
Avem o suprafata utila de 98 mp, mai exact compartimentati de-a lungul a 3 camere: 1 camera de zi, 1 bucatarie, 2 dormitoare, 2 bai si un balcon. In dotare intra o centrala termica Ariston, confortul termic fiind unul sporit, calificativul energetic fiind de tip A. Intalnim finisaje precum: gresie, faianta, parchet si obiecte sanitare Gessi (importate din Italia). Exista 3 aparate de aer conditionat, respectiv unul in fiecare camera. Tot mobilierul a fost fabricat pe comanda, in Romania. Paturile sunt fabricate si importate din Turcia iar saltelele au fost achizitionate de la Mobexpert.
Dispune de aparatura electrica si electrocasnica: masina de spalat vase Bosch, masina de spalat rufe Samsung, Frigider incorporat Bosch, cuptor cu microunde Bosch si 3 televizoare Smart, dintre care doua cu UltraHD/4k (diagonale: 81, 123, 141 cm).
Corpurile de iluminat din dormitorul matrimonial si camera de zi sunt importate din Spania, iar cele din dormitor, hol si bucatarie cu provenienta din Germania.
Se ofera spre vanzare, complet mobilat si utilat, cu pretul de 145000 Euro.
Curent electric, Apa, Gaz, Cablu TV, Canalizare
Aer Conditionat
Cablu, Wireless
Lux
Lemn, Sticla
Metal
PVC
Parchet
Vopsea Lavabila, Faianta
Exterior
Boxa
Mobilata si Utilata
Complet
Gaze, Apa
Frigider, Aragaz, Masina de spalat rufe, Masina de spalat vase, Microunde, Cafetiera, Hota, TV
Transport public, Liceu, Farmacie, Mall, Hypermarket