ALLIMOB

Politica de confidentialitate

www.allimob.com  (numit in continuare si site-ul) detinut de agentia S.C. KAROLA STAR CONSULT S.R.L. cu Numar de ordine in registrul comertului J29/1233/01.09.2015 si Cod Unic de Inregistrare:34951523
S.C. KAROLA STAR CONSULT S.R.L este detinatorul acestui site.
Ne rezervam dreptul de a modifica sau indeparta la libera alegere portiuni din 'Termeni si Conditii' fara nici o notificare prealabila.

Informatiile pe care le colectam difera in functie de modul in care folositi site-ul. Este posibil sa utilizati site-ul fara a fi nevoie sa ne furnizati informatii personale, dar daca doriti sa folositi unele din serviciile pe care vi le oferim este posibil sa va fie cerute informatii personale ca: numele, adresa de e-mail, adresa fizica, numere de telefon, etc. Aceste informatii sunt colectate numai atunci cand acceptati voluntar si in cunostinta de cauza trimiterea lor catre noi. In plus fata de informatiile personale , sistemele noastre colecteaza in mod automat o serie de informatii anonime care ne ajuta sa intelegem mai bine cum este folosit site-ul si cum putem sa ne imbunatatim serviciile oferite.

Informatiile personale pe care vizitatorii le prezinta in site sunt folosite doar in scopul in care au fost prezentate in afara de cazul in care noi dezvaluim/publicam alte utilizari in acesti 'Termeni si Conditii'. Trebuie sa fiti constienti de faptul ca furnizarea prin site-ul nostru a acestor informatii unui agent imobiliar va avea drept urmare ca informatiile sunt transferate agentului imobiliar si vor fi aliniate obligatiilor de securitate ale agentului imobiliar, iar acestea ar putea sa nu corespunda cu acesti 'Termeni si Conditii'.

Ne rezervam dreptul de a va trimite, din cand in cand, date importante ce privesc www.allimob.com.

Informatiile din site (anunturi, oferte, detalii, mesaje de contact, fotografii, etc) sunt responsabilitatea celor care le-au furnizat, in nici un caz nu sunt responsabilitatea firmei S.C. KAROLA STAR CONSULT S.R.L.

Cei care utilizeaza acest site sunt obligati sa furnizeze date adevarate, exacte si complete despre ei, asa cum este cerut prin formularele din site.

In cazul in care informatiile din site ofenseaza in vreun fel, sau incalca vreo lege in vigoare din Romania, www.allimob.com nu isi asuma responsabilitatea.

Daca furnizati date incomplete, neadecvate, neadevarate sau false, www.allimob.com (S.C. KAROLA STAR CONSUL S.R.L) isi rezerva dreptul de a suspenda temporar sau definitiv colaborarea cu dvs. si sa refuze incercarile ulterioare de a folosi din nou serviciile noastre.

Ne rezervam dreptul de a sterge sau de a nu publica fara nici o notificare, acele oferte sau cereri sau orice alte informatii (sub forma de text sau grafice-imagini, banere) care contin texte sau fotografii indecente, vulgare, care incita la violenta sau contin orice informatii care nu sunt in concordanta cu legislatia in vigoare din Romania sau cu acesti 'Termeni si Conditii'.

Ca utilizator sunteti responsabil de propriile actiuni si de consecintele pe care acestea le au, in ceea ce priveste publicarea materialelor in site, si pe care le puneti la dispozitie si le expuneti public prin intermediul site-ului. Ca utilizator al site-ului va obligati sa nu
- Trimite spre publicare materiale cu drept de autor daca nu sunteti autorul sau nu aveti permisiunea acestuia de a publica. 
- Trimite spre publicare imagini sau texte explicit sexuale. 
- Trimite spre publicare materiale defaimatoare, rauvoitoare, obscene, de amenintare. 
- Trimite spre publicare materiale cu continut informatic menit atacurilor informatice (virusi, viermi, troieni, alte programme) 
- Trimite spre publicare materiale pentru care nu aveti dreptul la transmitere. 
- Folosi datele publice ale agentiilor din acest 
site pentru a trimite spam (mail nesolicitat). 
- Publica materiale care au continut explicit privind violenta fizica sau verbala sau alte acte de cruzime, materiale care se refera la utilizarea, fabricarea, comercializarea armamentului sau drogurilor. 
- Transmite informatii confidentiale unei terte parti. 
- Leza interesele altor persoane fizice/juridice 

Vom face toate eforturile pentru a asigura securitatea datelor personale din acest site.

Pentru detalii ne puteti contacta la: -adresa emai: office@allimob.com

-numar telefon:0724956561